Genomineerden Cultuurprijs 2019

17-03-2019

Make Music Kids - MG Muziekschool Baarn / Soestdijk
Eenmaal per maand komen ca. 40 kinderen van zeer diverse achtergrond in de Plantage samen om muziek te maken, te dansen en te zingen. Doel is om kinderen uit alle culturen met elkaar in contact te brengen; samen muziek maken verbindt!

Muziektheater Griftland College Soest
Om de 2 jaar wordt op het Griftland College een prachtige, bijna professionele musical opgevoerd. Zo’n 100 leerlingen, gesteund door een productieteam van ruim 40 docenten, medewerkers van de school, (oud-)leerlingen en ouders zijn actief betrokken.

Nieuwe orgelklanken in de Oude Kerk
Dit betreft alle muzikale activiteiten die rondom de Oude Kerk plaatsvinden: (orgel)concerten, de Avondmuziek, de connecties met de Bachschool, de activiteiten met basisscholen uit Soest, het orgel in de liturgische context en meer.

PaltzBiënnale - Meria Bakker
De PaltzBiënnale heeft in de zomer van 2018 plaatsgevonden; een volgende editie in 2020 wordt voorbereid. De voor Soest unieke landschapstuin wordt tijdens de PaltzBiënnale één geheel met voor de locatie gemaakte kunstwerken.

Het Soester Natuurbad, Toen wij nog jong waren…!
Dit boek, geschreven door de Soesters Lex Bergers en Peter Beijers, gaat over het Soester Natuurbad, van 1933 tot 1990 een ontmoetingsplek die veel jeugdherinneringen bij mensen naar boven brengt.

 


Nieuwsoverzicht

Partners

Gemeente Soest
RETO Internetburo
Uit in Soest